Бойко каза:"Без мен
няма какво да ядем."
Той - нов олимпийски бог -
осигури на изобилието рог,
ще падат от небето блага
"в рай, в който няма тъга".
Само студентите овчари
някое благо да не ги удари,
защото просто каски нямат.
И обувки с грайфери да слагат,
защото всичко ще е по масло и мед.
Но от политиката ще отлети кат самолет!
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1310412
© Георги All rights reserved.