Аз съм луд по нея,
искам пролет, светлина
и в щастие да живея,
обичам тази жена!
Дори и в този зъл свят
красота и нежност има,
колко хубаво е да си млад,
живея за моята любима!
Красотата ще спаси света -
един писател нявга каза,
а тя е нежна като пролетта,
любовта е цвете във ваза.
Тази роза трябва да се напоява
с вярност всяка нощ и всеки ден,
само тъй любовта ще устоява,
само тъй всеки ще е ощастливен!
© Георги All rights reserved.