Feb 2, 2008, 1:41 PM

Болен 

  Poetry » Other
636 0 10
БОЛЕН

Светкавици, трясък и гръм,
ужасен кошмарен сън,
бедствия и погром,
това е нашият дом.

Там, един захапал калта,
друг в болки се гърчи,
един грухти и рови в пръстта,
друг предсмъртно се кълчи.

Малоумен един - крещи,
на друг му капят месата,
до него сакат - пълзи,
друг от глад си изяде децата.

Мръсен, гаден вертеп,
светът ни е смърдящ кенеф.
И покрай земния ни бродел,
адът е петзвезден хотел.

От ГОСПОД - безценен дар -
безкрайния, свиреп кошмар.

Бързо на църква идете
и за болния Господ се молете.

Че, ако е там, горе, е САДИСТ,
ако е в душите ни е МАЗОХИСТ.

P. S.

А какво толкова му направихме,
само една от ябълките му изядохме,
ами ако му бяхме ограбили хазната
или откраднали жената?

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??