Болезнено е, когато в миналото се рееш,
болезнено е само привидно да се смееш,
болезнено е в мечти да пееш,
а след това да ги зарежеш...
Болезнено е, когато времето искаш да върнеш,
когато искаш едни очи да зърнеш,
но трябва гръб да обърнеш,
а по пътя си не можеш да тръгнеш...
Болезнено е спомените да оставиш,
в стари листове и дневник да запазиш
моментите, които няма да забравиш.
А искаш бъдещето да поправиш...
Болезнено е, но в живота е така –
няма лесно – само болка и тъга!
Наслаждавай се на мига,
защото, ето, той също отлетя...
© Тина All rights reserved.