Отново се стъмни!
Не знаеш как боли,
а самотата жалка
в погледа тежи.
Боли от спомени подпухнали.
Болят мечтите ми изсъхнали,
а тишината кратка
в душата ми кърви.
Порои от любими сънища,
стъпки от неизвървени пътища
и светлината гладка
в сълзите се топи!
Отново се стъмни!
Боли!
20.01.2002 г.
© Мариета All rights reserved.