Снегът затрупа улиците
и ни заплаши със непроходимост...
И ние пуснахме машините,
- да ние имаме добри машини...
И пак вървим по гладкото
и ни е хубаво...
А в мен отново нещо е разплакано...
Боли ме и за нас и за изхвърления сняг,
по който никога не ще си видим стъпките...
© Тонка Янакиева All rights reserved.