Jan 10, 2009, 11:41 PM

Болка 

  Poetry » Love
818 0 1

Сивота в небето,

сивота в сърцето,

камък тежък в гърлото стои,

не усещам земя под краката си,

защото далече си ти.

Без тебе какво съм - животе,

птичка без криле

и вятър пустинен

в небитие.

А как неистово искам

да чуя сладката лъжа, че обичта ти е вечна,

че съм единствената.

Кога ще дойдеш,

най-сетне да ме утешиш,

душата ми да приютиш?!

Кладенец бистър мой бъди,

чакам те - притихнала,

жаждата да утолиш,

болката да заличиш.

© Петя Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??