Sep 2, 2015, 9:48 PM  

Болка 2 

  Poetry » Love
348 0 0

В болка от самота

увяхна розата на нежността,

че ти си със своя съпруг,

а туй не съм аз, а друг.

 

Колко мъка в мене има,

моля те, ела, любима,

ти си песен, ти си рай,

затуй за теб душа ридай!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??