Нали се разбрахме, че нищо не искам,
и нищо не търся от теб,
любов и приемане в шепата стискам,
обичам без час и без ред.
Нали се разбрахме, че мога да чакам,
дори да не дойдеш при мен, дори и да страдам,
изгарям, пропадам, не ще те потърся и ден.
Нали се разбрахме, тъгата да гоня,
когато те няма... нали,
и сълзи предателки няма да роня...
Но знаеш ли?!... Страшно боли...
© Неземна All rights reserved.