Обичам да пиша...дори да не ме четат.
Обичам да споделям за тези неща!
Сирена напомня че Светът ни е болен!
Недоволен,беден и скучно обсебен.
Добряците ги мислят за гейове...
Противници винаги има!
Но защо ,сол в раната слагаме!?
Щом ние сме слабите.
Аплодисменти,Аплоации,верою на
миши опашчици...и за какво!?
Народ без История гине без време.
А на Власта дори не и дреме!
© Ангел All rights reserved.