Казват, че сърцето не боляло.
Мен пък просто ме боли, боли...
Май спокойствие не е видяло
и на дясно то се търколи.
Пак кръвта във него си клокочи,
но отслабва верният му пулс.
Очевидно туй за мене сочи,
че му свършва жизнения курс.
Сещам се защо е тази болка.
Смятам тук- пред вас- да се издам.
Любовта не му е вече шнолка...
Трябва бързо Обич да му дам!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Радвам се, че харесваш творбата ми!Поздрав от мен и хубав ден!!