Грехове притихнали в засада,
а доброто чака някакъв сигнал.
И тази битка е безспирна
покрива ме с димяща кръв,
погледът ми замъглява,
в порочен кръг душата ми държи.
И нямам никакъв контрол,
когато искам да покажа смелост.
Чувства и емоции се включват,
разхвърлят и разбиват всичко.
Добро ли е Доброто без дом,
да чака да бъде повикано,
а греховете да идват неканени.
© Николай Христов All rights reserved.