Някакви проблеми, малки
се навъртат покрай мен.
Мале, че са кръвожадни
и държат ме здраво в плен.
Ама аз ще им покажа
как се справям със замах.
С крак добре ще ги размажа,
ще им хвърля здрав пердах!
Песничка ще им изпея
щом ме чуят, ех - "талант",
бързичко ще се изтрелят,
надалече - във Тайланд.
С няколко усмивки после,
ще им завъртя главата.
Две, три, пет минути още -
победител съм в борбата!
Да, смехът не е решение,
но със сигурност помага.
За тъгата и проблемите
мъничко поне забравям!
© Ивелина Тодорова All rights reserved.