Jun 21, 2008, 1:18 PM

Борба със... 

  Poetry » Phylosophy
827 0 6

Мързелът - това е звяр невързан,

зад дерето той на хълма се присмива,

пропаста е малка, плитка - но побързай,

тя с вода се пълни и река потича,

после дива...

 

© Крум Балджийски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??