Смъртта е близо - ето, приближава
и очите ти опитва да затваря,
но бори се ти, недей се дава -
животът още продължава...
Очите сини отвори -
усмивките ни пак върни,
с комата се пребори
и вкъщи ти се прибери...
Бори се, моля те, бори се,
да видиш трябва пак звездите...
Ти трябва още да живееш
и още много песни да изпееш...
Онази чума прогони,
по дяволите даже я прати,
но недей се дава -
животът още продължава...
© Джабула All rights reserved.
Моли се!