Здравей!
Такава не ме знаеш -
смених си кожата и вече съм студена,
също като Нея, братовчедката на Оня.
С кръв косата сплетох в шарка камуфлажна,
от гърбава билкарка взех отрова -
платих със ритъма задъхан на сърцето си,
езика раздвоих и по роднински Му се моля
да бъда пощадена, да ме спаси
от този земен ад, със твойто име кръстен,
а в отплата - с онзи дъх последен
да грабне най-лекото съкровище от мен
и там, във Пъкъла, на кръст да ме разпъва.
© Даниела All rights reserved.