Когато обществото е бедно и кално
и от много неща в него ти е жално,
когато мафиотите са го деградирали
и ценностите са тотално дерайлирали,
когато много жени продават своята плът
и за България като че ли днес няма път,
едно младо, но силно и умно момиче,
което на много други жени не прилича,
показа ни как с труд и честност се успява,
дано повече такива като нея се проявяват!
© Георги All rights reserved.