Mar 7, 2019, 10:43 AM

Бразди 

  Poetry
392 0 0

Душата няма бръчки, 

а е набраздена с белези

от хубави неща 

и не малко лоши случки

 

Душата няма бръчки,

но в гънки се превръща

и е мозъкът на чувствата  ни

 

Душата няма бръчки,

а само линии от бремето

и колкото са по-дълбоки

толкова по-напред 

препуснали сме с времето

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??