Oct 8, 2004, 10:39 PM

Бридж 

  Poetry
855 0 2
За любителите на тази почти житейска игра

След тек брой розетки,
тринайсет кокетки
ръцете ми галят сега.
Баражи ме спират,
но аз пак намирам
манша с мажорна игра.
Импаси подреждам,
и погледа свеждам
гонейки шлема голям.
С оньорите в плана
играта не стана...

Отново срещнах шикан.

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??