БРОД
Вгради се омразата в мене,
каквото докосна – руша.
Спомените днес са въглени.
На кръст е моята душа.
Прелиствам книгата - Живот...
Черна. Бяла. И в цвят.
Ако към тебе не намеря брод –
студен ще бъде моят свят!…
© Мимо Николов All rights reserved.
каквото докосна – руша."
Поздрав!И при мен понякога е така!