Не питаш, ама ще ти кажа
сега, понеже му е времето,
а и защото си е важно -
аз съм жената, Съвършената.
Една-едничка, друга няма,
след мен матрицата се пръсна.
Създателят го домързяло
и продължил съвсем през пръсти.
А аз съм мултифункционална -
след шест - ракия и салатка,
вечерята е идеална.
Да поговорим за Бербатов?
Ако си изморен - си трая,
но искаш ли ме - нямам грешка.
Ако за тройка си мечтаеш,
да викна русата колежка?
Пера, почиствам... тъй нататък.
Щастлива съм, не се преструвам.
Брои ли се за недостатък,
че в този вид не съществувам?
© Христина Мачикян All rights reserved.