За мене си наречена,
щом си от девиците.
Не ми трябва печена-
тя е за войниците.
Знаеш ти-ще бъдеш с мен,
не ми чупи стойките!
Знаеш ти-аз твой съм фен,
ти си ми от бройките.
Учиш във гимназия,
пълна си с фантазия
и мераци за нощта-
ще съгреша!
Затвори тетрадките,
захвърли учебници!
На море-в палатките
с теб ще сме безделници!
Не ми трябва Франция,
нито французойките!
Давам ВИП гаранция-
тук ВИ чакат бройките!
© Георги Янков All rights reserved.