Детство, спомени щастливи,
бряг на тихите води,
бряг на дни непоклатими,
на вяра в светли бъднини.
Бряг, към който да се върна,
от брега на друг живот,
да съживя за миг усещания,
на безгрижен, глезен идиот.
Бряг, на предстоящо, ново,
с вечно търсещ, бурен бриз,
навяващ пясъка за дюните,
на нови брегове със нов сюрприз.
© Александър Митков All rights reserved.