Бряг недокоснат.
Страх-мъртво вълнение.
Потъва мечта.
Плуват спомени.
Бездънно съмнение.
Изплува тъга…
Котва-надежда.
Спасителни пояси
от думи добри.
Пяна от нежност.
Разбива се болката
в мисли-скали...
© Веселка Стойнева All rights reserved.