Mar 12, 2014, 12:43 AM

Будна тишина 

  Poetry » Landscape
577 0 1

Будна тишина

 

Пак очи отварям, ето,

плисва светлина.

Гледам слънцето, небето,

срещам аз деня.

 

Въздух и лъчи се сливат,

пълнят с радост взор.

Птици влюбени прелитат

в синия лазур.

 

Галещ ден в очите грее,

в сребърна трева,

волно се душата рее

в будна тишина.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??