Буйният есенен гръм
надигна се от небесната яма,
с буйния есенен гръм
изплува жарката травма!
Буйният есенен гръм
разби в миг тишината,
буйният есенен гръм
смрази в миг топлината!
С буйния есенен гръм
колко мечти отлетяха,
с буйния есенен гръм
гибелна песен шептяха!
Буйният есенен гръм
завлече ме в адската бездна,
с буйния есенен гръм
душата ми рязко изчезна!
© Борислав Каменов All rights reserved.