Букет от обич
За теб най-свеж букет сме отредили,
под ласките на много дни набран.
Букет от обич и усмивки мили,
букет от нежност и слънца огрян.
Че не една мечта до теб извежда,
че с нас навред си винаги била,
че ти си ни и вяра, и надежда,
за вдъхновение и труд... Крила,
че даваш на духа ни вечен,
полет в науката и в космоса дори.
Че ти си песен и звезда, и пролет,
любов, която в нас до гроб гори...
Сърцето ти в цветята ще усети
непреходна обич, топлина.
Най-чистите, най-искрени привети,
към теб, безсмъртна майчице една...
Вземи букета и бъди щастлива,
и с ореола на Мадона ти сияй,
че в него нашата любов прелива
и нашата признателност докрай...
© Боряна Иванова All rights reserved.