Радка и Румен
Радой и Румяна
рисуват рисунки
в класната стая:
раци, рапани,
риби, рибари,
ракети и раници,
рибни буквари...
А Росен и Рени
с Радко и Райна
решават ребуси
и разкриват тайни.
А децата от 1 д
най-много знаят.
Колко думи започват тук с Р
ей сега ще познаят?
© Веселка Стойнева All rights reserved.
роют ровно русла рек
ручейки, как руки))