Пайети, свирки и балони с хелий,
блясък на бездъннна сивота.
Платна безцветни с надписи големи
обявяват видно пак Смъртта.
Хиляди мечти вървят в колони-
затворници, пленени от лъжа една.
Няма нищо истинско, защо ли?
Защото днес принцесата е Тя.
© Дъга Есенна All rights reserved.
Писателче,малко прибързано си си дал оценката!
Ч.Н.Г.!