През лед и огън минах,
но не замръзнах и не изгорях!
Всичко след мене сривах,
но борех се и оцелях!
Буря силна в мен бушува,
и от нея сърцето в окови оковах,
за да не го погубя,
и пак в самота да се загубя!
Сега изправям се смело пред живота
и гледам напред, забравям за миналите дни,
забравям и всички сълзи…
Животът изправи ме пред тази битка,
станах по-силна от това,
сега летя над изгарящата пепел
и чакам, аз сама,
Крилете, за да полетя,
и гордо в небето да се възнеса!!!
© Усмивка All rights reserved.