Да чувам всяко утро "Обичам те",
да виждам всеки път след бурята дъга небесна,
да тръпна в очакване, кажи защо?
С какво заслужих тази нежност?
Какво да правя бурята в сърцето си?
Как да се събуждам в тъмна нощ.
Там някъде в завивката да виждам твоя сън?
Да, настръхвам в мига още непогалена!
Да, слушам мелодията на твоето сърце как притихва.
Защо ти слагаш слова дълбоко в моята душа?
Защо раздухваш пламъка в сърцето?
Ще бъде леко, ако отвориш твоето сърце.
Сега съм жива и на воля аз летя.
Сега нощта разделям със звездите!
Сега мечтите си сънувам и чувствам всеки твой блян!
Годините натрупани ми говорят, шептят.
Да, искам да гали душата ми "Обичам те"
Да, искам с целувка да ме събуждаш!
© Йонка Янкова All rights reserved.