Бутилката изпий до дъно
и я хвърли с послание в морето,
което ще достигне хоризонта
и там ще се целуне с небето,
за да пристигне тя на твоя остров
и друг от нея да отпие
не вино, не, а чиста обич,
която ти ще му откриеш!
© Георги Пенчев All rights reserved.
The work is a contestant:
Самите думи ухаеха на лято. Виното беше лято, хванато в бутилка и запушено с тапа »