Ще пламнеш, казвам ти,
от мен се пали даже фас!
Ще плачеш, чуй ме,
това не е някакъв си бас.
Недей да си играеш,
не зная правилата,
задавам ти въпрос
и се отказвам от играта.
(Ще те питам за любов)
Това не е приказка,
тук участва Сатаната,
бягай, изгарям те,
взимам ти душата!
© Гергана Атанасова All rights reserved.