Jun 14, 2023, 5:54 PM

Бягай 

  Poetry » Love
291 0 2

Бягаш от мен така умело,

видиш ли ме, поглед свеждаш към земята ти. 

Но, нали уж съдбата – да сме заедно ни отреди?!

 

Бягай! 

 

 

 

© Красимира Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??