Apr 11, 2007, 6:01 PM

Бягам 

  Poetry
602 0 0
Бягам от теб с всичка сила,
от мисълта, че те обичам, се крия.
Бягам от усмивката ти мила, любовта се опитвам да прикрия.

Бягам от теб,  но сърцето назад ме връща.
От съдбата се опитвам да избягам,
а това животът ми в ад превръща.

© Ива Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??