Бягам от предателства,
бягам от лоши приятелства,
от фалшиви любови,
от нечестността...
Дори от влюбване бягам
и обич присторена...
Всъщност...не бягам от тях,
съдбата ми ги праща.
Никой не ми подсказа
как да избягам от самотата-
дългите тягостни нощи
в спътник ме превърнаха.
Надежда Ангелова
© Надежда Ангелова All rights reserved.