Dec 2, 2009, 2:19 AM

Бягство 

  Poetry » Love
775 0 7

БЯГСТВО

 

Отива си по нещо

всяка нощ от нас,

от уморената ни същност.

Ти бягаш,

но не бягам аз.
Оставам.
А къде съм всъщност?

Тук ли съм,

във този град

сред сенките по нощните алеи...

Хората забързано вървят,

без радост, сили и идеи...

Ти си тръгваш.

Виждам те - сама как бавно

качваш се в таксито.

И крехката ти фигура

потъва във нощта,

със чувствата

дълбоко срити...

 

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??