Колко е трудно да бъдеш човечен?
Колко ти трябва да бъдеш добър?
Твоите чувства са скрити далече
в мрачните дебри на твоя затвор!
Колко е трудно да бъдеш сърдечен?!
И трябва ли вечно да бягаш без цел?!
Спри! Погледни се! Не бягай, човече!
От своето минало всичко си взел!
© Иринка All rights reserved.
талантлива да изказваш мислите си точно пред всички нас.
Възхищавам се на всичко, което си написала, защото не съм
пропуснала нито един твой стих.Коментарите са излишни.