Бях много щастлива,
бях даже добра.
Бях и красива,
бях твоя
любима жена.
Бях слънчева,
бях и грижовна,
камъче в Лева,
язовирна,
дъждовна.
Бях рамо и гръб,
бях и слаба жена.
В радост и скръб
те държах
за ръка.
Но гръм ме събуди.
Валеше ли?
И се зачудих...
Аз бях, а ти,
Ти беше ли?
29.07.2019г.
© Ива ВалМан All rights reserved.