Sep 29, 2007, 12:43 PM

Бях толкова красива... 

  Poetry
980 0 8
Бях толкова красива -
ела на камък във небето синьо.
Росата гали клоните ми диви.
О, ангел прелестен, вдигни ме...

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??