Jan 13, 2009, 6:30 PM

Бял другар 

  Poetry » For kids
718 0 6

Пухкав сняг навън покри!

Време за почивка няма.

Изтъркаляй топки три -

малка, средна и голяма.

После, вместо да се чудиш,

и премръзнал щом не си -

слагай ги една връз друга,

с въгленчета украси,

морков, тенджера пробита...

Ето го след труд нелек,

който и да те попита,

тук е - Снежният човек!

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??