Бял жасмин
Бял жасмин, ти ме опияняваш
с твойте цветове и аромат...
Сякаш съм в градината на рая,
не ми се връща в този свят...
И славей в клоните ти пее с чуден глас...
Вятър тихичко люлее клонките
жасмин и рони цвят...
И тъй, унесена от вятъра
и аромата на жасмин,
мелодия славеева в душата ми звучи...
Бял жасмин аз ще закича
в черните коси
и цветовете бели ще блестят в къдрите
като сребърни звезди...
21.05.2007
© Елена Василева All rights reserved.