Тя бяла е и пролет идва,
крилете и тежат от вопли
на болните и стари хора -
надеждичка последна носи.
Тя бяла е като душите
на малкото останали Човеци...
И иде, тази пролет иде
със клонка лаврова – венец!
© Геновева Симеонова All rights reserved.