Ще нарисувам луната,
тихо спряла
на твоите устни.
И като се събудиш,
ще й заръчам
да те целуне.
Но преди това
ще вляза в съня ти,
и със звезди ще го поръся.
Ще скрия парченце любов
под главата ти,
да сънуваш
влъхви.
...С бяла магия за обич.
© Нели All rights reserved.
Привет!