Бяла следа
Заваля !
Стъклени парцалчета
се натрупаха върху стрехата.
Сякаш е дантела изплетена
от снега.
Белота оцвети света,
бяла е и моята дъга.
Тишина!
Вървиш ли, оставяш следа!
Върху нея и снега!
Нощите са светли
и зимата си има своята
Красота!
Огън свети в жарта.
И спомени навява
за Дома и младостта!
© Мина Конарова All rights reserved.