May 15, 2007, 4:56 PM  

Бяло гълъбче 

  Poetry » For kids
3667 0 8



                                                    Бяло гълъбче красиво,
                                                    тук под пейката се скрило.
                                                    Искаш ли трошичка хляб,
                                                    мирен да е този свят?
                                                    Искаш ли деца да пеят,
                                                    всички дружно да се смеят?
                                                    Искаш ли гори зелени
                                                    и цветята пременени,
                                                    слънцето да грее веч,
                                                    грижите да са далеч?
                                                    Значи искаш всичко ти,
                                                    дето и човек цени.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??