Мое бяло настроение,
изпълни ме със надежда,
че денят ще бъде хубав,
а нощта - безумно нежна.
Мое бяло настроение,
изпълни ме с вяра,
вяра в хората около мене
и във божията правда.
Мое бяло настроение,
изпълни ме със любов -
да раздавам и да получавам нежност.
Подари ми смисъл нов.
© Галина Георгиева All rights reserved.