Сякаш художник замечтан
в пухкави дантели дърветата облякъл.
Листа от скреж на всички клони нарисувал.
Снежна спирка за очите.
Душата се преражда - бяла, тиха –
мъдра като зимата.
Ледено пристанище за изгрева.
Художникът празнува.
Пейзажно вълшебство за пораснали деца.
© Антония Спирова All rights reserved.