Mar 15, 2017, 11:37 PM

Бъдеще 

  Poetry » Love
378 3 1

Ще бъде съботно утро,

когато отвориш очи

и тихо от леглото станеш,

защото: "Тя още спи..."

 

Ще отвориш завесите

и слънцето ще ме погали,

та да чувам стъпките ти,

докато огъня запалваш.

 

Ще усетя аромата на кафе,

налято в любимата ми чаша

и после с радост на дете

с поглед ще те потърся.

 

Вратата леко ще отвориш

и ще видиш, че съм будна.

Ще дойдеш и ще ме целунеш.

Ще ти прошепна: "Добро утро"...

 

© Аглая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??