Родени в миналото,
ние вървим към бъдещето.
Тогава миналото расте,
а бъдещето намалява.
Когато бъдещето стане нула,
тогава целият ни живот
се превръща в минало.
Значи идваме от миналото
и в миналото отиваме.
Тогава къде е бъдещето?
Отговорът е: в децата!
Всяко бъдеще става минало
но в децата продължава...
© Никола Апостолов All rights reserved.